1

Fri frakt i Norge ved bestilling over 500 kroner

FRAKT/BETINGELSER

 

Kjøpsvilkår

For å handle i vår nettbutikk må du være fylt 18 år. Stefan Papir AS tar forbehold om at enkelte varer kan bli utsolgt på kort varsel. Dersom varer du har bestilt ikke finnes på lager vil vi stryke det fra din bestilling og betale deg tilbake snarest. Vi tar i så fall kontakt med deg. Vær oppmerksom på at farger gjengitt i nettbutikken kan avvike noe fra den fargen produktene har i virkeligheten. Dette skyldes blant annet ulik fargegjengivelse på ulike bildeskjermer.

Leveringsvilkår
Din ordre vil behandles og du vil motta ordrebekreftelse innen 2 virkedager. Din ordre vil sendes ut innen 5 virkedager med Bring. Du vil motta en SMS på din mobil når varene kan hentes.
Fraktpris er dynamisk og beregnes på grunnlag av samlet vekt og volum på din bestilling. Fraktprisen vil derfor først bli synlig når du har lagt leveringsadresse i nettbutikkens kassedel. Men ved bestillinger til en verdi av kr. 500,- eller mer er det fri frakt i Norge!
Alle priser ved levering til norske adresser er inklusive merverdiavgift. Priser ved levering til utlandet inkluderer ikke merverdiavgift.

Dersom varen er skadet ved levering skal dette snarest meldes til Stefan Papir AS og senest innen to virkedager fra leveringen er mottatt. Meld fra per e-post post@stefanpapir.no eller telefon 932 42 152. Det er viktig at du gir en fullstendig melding til oss på eventuelle skader som er oppstått. Ser du at emballasjen er skadet ved leveringstidspunktet så skal du også melde dette direkte til den som leverer forsendelsen.
For uavhentede pakker som blir returnert til Stefan Papir blir du som kunde belastet returfrakt og et servicetillegg på kr. 200,- eksklusive merverdiavgift.

Angrefrist

I tråd med gjeldende lovverk (Angrerettloven) har du rett til å heve ditt kjøp innen 14 dager. Vær oppmerksom på at varen ikke må være tatt i bruk og forsegling/innpakning ikke være brutt.
Ønsker du å benytte deg av angreretten gir du oss beskjed senest innen 14 dager etter at du har mottatt ordrebekreftelse fra oss. Ta kontakt per e-post post@stefanpapir.no eller per telefon 932 42 152. Returner så varene til Stefan Papir senest 14 dager etter at du har gitt oss beskjed. Angreskjema finner du digitalt i Statlig Blankettarkiv. Vi gjør oppmerksom på at det er du som kunde som dekker kostnadene ved retur av varer og at du er ansvarlig for varen til den er mottatt hos oss.

Personvern

Stefan Papir er ansvarlig for behandling og oppbevaring av personopplysninger vi mottar i forbindelse med salg i nettbutikken. Dette vil være opplysninger som navn, adresser og telefonnumre.
Om du ønsker å bli slettet fra vårt kundekartotek ber vi deg sende en e-post til post@stefanpapir.no. Vi gjør oppmerksom på at opplysningene ikke kan slettes før alle ordre vi har registrert på deg er behandlet og betalt. Salgsopplysningene vil arkiveres i tråd med gjeldende regelverk om bokføring (Bokføringsloven).